Hjemmeservice i Ikast & Herning og resten af Midtjylland

Hjemmeservice med rengøring

Hos Unik Rengøring i Herning nær Ikast i Midtjylland anvender vi professionelle metoder, der baserer sig på mange års erfaring med hjemmeservice, og som er så skånsomme som muligt for både dit hjem, dig selv og rengøringsassistenten.

Vi klarer alle typer rengøringsopgaver – du er selv med til at kortlægge behovet for dit hjem. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores arbejde udføres af kompetente og ansvarlige ansatte, der sørger for at holde kvaliteten i top. Vi har kun ét hovedmål: nemlig at levere et godt stykke arbejde til aftalt tid og pris. Blandt forskellige typer service kan nævnes:

  • Vedvarende rengøring uge / 14.dag / mdr.
  • Engangsrengøring / hovedrengøring

Hos Unik Rengøring har vi fuld respekt for, at det er private hjem vi kommer ud i og vores dygtige og professionelle personale ved, at de skal foretage opgaven på kundens præmisser. Vi invaderer derfor ikke dit hjem, men holder fokus på at udføre vores arbejde så diskret og præcist som muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en individuel og skræddersyet løsning ift. service, priser m.m. Vi kan kontaktes på 6083 0865 eller på vores mail unikren@hotmail.dk.